Головна » 2021 » Січень » 27 » Щирі вітання з Ювілеєм від лісової родини!
09:03
Щирі вітання з Ювілеєм від лісової родини!

Колектив Компаніївського лісового господарства вітає з  60-річним Ювілеєм водія Компаніївського лісництва Володимира Музиченка!

Володимир Володимирович Музиченко уродженець Компаніївки, за спеціальністю токар 3 розряду. Його трудова біографія у Компаніївському лісовому господарстві розпочалась у 2008 році. Протягом семи років він працював токарем Компаніївського лісництва, а в 2015 році з виробничої необхідності він був переведений на посаду водія автотранспортних засобів цього лісництва. Та не довго тоді він штурмував лісові дороги. За життєвих обставин у 2017 році  йому довелось залишити лісові маршрути.  Але не назавжди.  У 2020 році Володимир Володимирович повертається на лісову службу, тепер він водій  службового авто. Його щоденні маршрути часто непередбачувані, як і завдання у працівників лісової охорони Компаніївського лісництва, яких він доставляє до лісових об’єктів.

За період роботи в лісовому господарстві  ювіляр зарекомендував себе спеціалістом високого фахового рівня, дисциплінованим, сумлінним, надійним товаришем.

Разом з дружиною Іриною  виростили доньку і сина. Сьогодні справжня віддушина молодого дідуся – внучка Поліна, якій 4 лютого виповниться перший рік від народження.

Вітаючи свого колегу з Ювілеєм, лісова родина Компаніївщини щиро зичить йому міцного здоров`я і довголіття. Нехай кожен день множиться добрими справами на користь лісів степової Кіровоградщини. А серце завжди буде зігріте шаною колег, теплом рідних і близьких людей.

Ірина Артем`єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп!

 

Переглядів: 187 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: