Головна » 2020 » Грудень » 10 » Страшна зима, як дров нема!
14:35
Страшна зима, як дров нема!

З метою економії дороговартісного газу багато жителів області перейшли на опалення дровами, встановили спеціальні котли з тривалим терміном горіння і високим коефіцієнтом тепловіддачі. А таке опалення потребує завчасної заготівлі дров. Більшість сільських господарів заготовили дрова вчасно і про запас. Проте немало людей в умовах сьогодення не можуть зробити літню заготівлю дров через складні фінансові можливості.

         ДП «Компаніївський лісгосп» проводить заготівлю дровяної деревини протягом року в порядку проведення рубок формування і оздоровлення лісів.

Реалізує дрова лісгосп також впродовж року. Тому громадяни, яким  наразі потрібні дрова, можуть звертатися у  з питань їх придбання  до найближчих лісництв за телефонами:  в Кіровоградському лісництві – за тел. (0522) 32-21-52, в Новгородківському лісництві – за тел. (0521) 2-05-81, в Компаніївському лісництві – за тел.(05240) 2-00-63.

Державне підприємство «Компаніївський лісгосп» також реалізовує дрова для установ та організацій соціальної сфери. Детальну інформацію про пункти та умови продажу дров та реалізаційну ціну можна отримати в лісгоспі за телефоном (05240) 2-00-63.

 

Наталія Балабушка,

менеджер із реалізації ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 178 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: