Головна » 2020 » Грудень » 18 » Свято наближається, ялинковий бум розпочинається!
09:09
Свято наближається, ялинковий бум розпочинається!

Передноворічна ялинкова кампанія набирає обертів. Кримські сосни, вирощені працівниками Кіровоградського лісництва вже  вишикувались  у складському приміщені у надії потрапити на родинне новорічне свято до осель кропивничан.

Для лісівників Кіровоградського лісництва  настала відповідальна пора: необхідно забезпечити всіх бажаючих земляків  новорічними деревами сосни кримської і зберегти хвойні ліси неушкодженими.

Новорічні деревця кримських сосенок  для продажу  в лісництві  заготовляють на спеціальних ялинкових плантаціях, що не  шкодить природі.

На кожне святкове деревце прикріплюється спеціальна  самоклеюча стрічка із штрих-кодом, яка містить інформацію про місце заготівлі, що підтверджує законність її реалізації.  

Цього року  лісництво планує реалізувати більше 2 тисяч новорічних сосен. Як показує практика минулого року, така кількість забезпечує попит місцевого населення у наших сосенках.

15 грудня лісництво розпочало реалізації новорічних ялинок зі складу .

Станом на 16 грудня Кіровоградське лісництво реалізувало жителям обласного центру вже 570 штук лісових красунь.
Приємно, що покупці часто  приходять за ялинками  цілими сім`ями, батьки дають можливість дітям на їх смак обирати  новорічне деревце для своєї оселі.  Лісівники радіють з того, що новорічні дерева, вирощені їх важкою і відповідальною працею,  допомагають  кропивничанам створювати атмосферу свята.

 

Яна Прозор,

помічник лісничого Кіровоградського лісництва

Переглядів: 189 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: