Головна » 2020 » Грудень » 23 » Вітаємо з квітучим Ювілеєм!
11:39
Вітаємо з квітучим Ювілеєм!

  

Багатьом дітям з лісових родин трудовий шлях, який тісно переплітається з лісовим господарством, визначає сама доля.  Так склалося і у житті Ольги Вікторівни Артеменко. Її батько Віктор Іванович Владико чверть віку керував Компаніївським лісовим господарством і залишив після себе зелені оази лісів навколо Компаніївки та власний стиль роботи. Лісову справу він негласно заповів своїй доньці Ользі, яка має велику честь продовжувати справу батька.

Так уже понад 34 роки, Ольга Вікторівна Артеменко служить лісам рідного краю, примножуючи їх, охороняючи  від пожеж, браконьєрів і шкідників лісу. Розпочинала вона  свій трудових шлях в лісовому господарстві робітницею, а, здобувши освіту інженера лісового господарства, пройшла професійними сходинками від майстра лісу, помічника лісничого до головного лісничого ДП «Компаніївський лісгосп». Стала висококваліфікованим фахівцем, від тата запозичила надзвичайне працелюбство, а з роками набула власного досвіду по степовому лісорозведенню. На всіх посадах завжди  сумлінно виконує свою нелегку роботу. Свій досвід Ольга Вікторівна залюбки передає молодій лісівничій зміні, опікуючись роботою кращого в області Компаніївського шкільного лісництва «Зелена Планета».

Вже помітно підіймаються молоді ліси степової Кіровоградщини, зеленіють і шумлять молоді діброви. В життя цих насаджень вклала частку своєї наполегливої праці і  Ольга Артеменко – посадовець державної лісової охорони – жінка, якій так личать погони…

Сумлінна професійна робота Ольги Вікторівни Артеменко оцінена галузевим Почесним знаком «За бездоганну службу в державній лісовій охороні України», численними Подяками і Грамотами різних рівнів. А в колективі лісівників її поважають за людяність і доброзичливість, щирість і безвідмовність у допомозі. Велика вдячність шановній іменинниці за сумлінну багаторічну працю та вагомий особистий  внесок у розвиток лісового господарства.

Ольга Вікторівна, разом з чоловіком Віталієм Івановичем, який також працює у лісгоспі на посаді інженера з охорони праці,  виховали двох синів –  Костянтина та Олександра. Їх радість і гордість сьогодні  любий внук – Артем.

Шановна Ольго Вікторівно!

Прийміть щирі вітання з квітучим жіночим  Ювілеєм від колег-лісівників! Зичимо  Вам здоров’я, довголіття, родинного благополуччя, радості і гордості за дітей і внуків.  Хай і надалі примножується лік Вашим добрим справам на користь лісів степової Кіровоградщини. Хай Ваша робота приносить Вам задоволення моральне і матеріальне, а мрії про краще майбутнє здійсняться вже в Новому – 2021 році!

Ірина Артемьева ,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

Переглядів: 245 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: