Головна » 2017 » Лютий » 23 » Вітаємо з нагородою в обласному конкурсі «Вчимося досліджувати та охороняти природу»
12:40
Вітаємо з нагородою в обласному конкурсі «Вчимося досліджувати та охороняти природу»

22 лютого 2017 року на базі Кіровоградського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбувся обласний конкурс «Вчимося досліджувати та охороняти природу» на якому учні 3-10 класів захищали свої науково-дослідницькі роботи. На конкурс з'їхалися діти з усієї області. Учасники були розділені на 3 секції. Почесними членами журі були, методист закладу Закутаєва Н.І., головний спеціаліст сектору лісорозведення Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства Роздєльська В.М. заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Кіровоградської області Гоменюк Г.О. головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти та виховної роботи управління освіти, науки, молоді та спорту кіровоградської облдержадміністрації Данилов С.О.;та ін.

Компаніївський район представляли дві учениці КЗ «Компаніївське НВО» , члени шкільного лісництва «Зелена Планета» Балабушка Вікторія та Балабушка Уляна під керівництвом Полтавець С.В.

Балабушка Вікторія презентувала науково-дослідницьку роботу на тему «Гали дуба: шкода чи користь»

Учениця розповіла про велике значення для народного господарства нашої країни мають твердолистяні породи, серед яких особливо важливою і цінною породою є дуб. Дослідила шкодочинність галоподібних новоутворень в залежності від місця зростання та погодніх умов.

За підведенням підсумків Віка показала свої глибокі практичні та теоретичні знання з лісівничої справи, за що була визнана членами журі одною з найкращих і отримала 3 призове місце серед учнів області.

Вітаємо Вікторію з нагородою!!!!!!

Учениця 4 класу Балабушка Уляна захищала дослідницько-експерементальну роботу « Квітковий годинник Карла Лінея». В своїй роботі юна дослідниця досліджувала біологічні ритми рослин відповідно до часу доби, зібрала цікаву інформацію про сучасні квіткові годинники.

За проведену змістовну практично-дослідницьку роботу в рамках обласного конкурсу «Вчимося досліджувати та охороняти природу» Уляна виборола почесне 3 місце .

Вітаємо З нагородою!!!!!!!

Переглядів: 443 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: