Головна » 2020 » Січень » 22 » За результатами наради керівникам структурних підрозділів облуправління та директорам держлісгоспів дано низку доручень
17:33
За результатами наради керівникам структурних підрозділів облуправління та директорам держлісгоспів дано низку доручень

Начальник Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко провела 13 січня нараду з керівниками структурних підрозділів управління та керівниками державних лісогосподарських підприємств.

На порядку денному розглядались питання щодо забезпечення відтворення лісів, підвищення ефективності використання лісових ресурсів у 2020 році, посилення контролю за додержанням законодавства щодо охорони лісів та профілактики лісопорушень, забезпечення росту показників фінансово-господарської діяльності та проведення профілактичних заходів з метою зниження виробничого травматизму.

За результатами наради директорам лісгоспів доручено вжити заходів щодо забезпечення росту виходу лісоматеріалів круглих і високоцінних сортиментів порівняно з 2019 роком, збільшення росту чистого доходу від реалізації товарів, робіт і послуг та зростання основних виплат працівникам лісогосподарських підприємств.

Крім того керівникам доручено посилити роботу рейдових бригад лісгоспів зі зменшення та недопущення незаконних рубок у державному лісовому фонду. На сайтах обласного управління та лісгоспів висвітлюватиметься інформація про рух справ про лісопорушення та браконьєрство.

 

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Переглядів: 260 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: