Головна » 2021 » Січень » 11 » Зимовий локдаун: Компаніївський лісгосп працює з обмеженнями…
16:34
Зимовий локдаун: Компаніївський лісгосп працює з обмеженнями…

В Україні набрав чинності жорсткий карантин. Він триватиме з 8 по 24 січня. Уряд запровадив його для боротьби з поширенням COVID-19. На період дії посиленого карантину заборонено:  відвідувати заклади освіти,   торгувати непродовольчими товарами,   проводити будь-які розважальні, спортивні або культурні масові заходи. 

         Державним установам та структурам рекомендовано максимально перевести роботу у дистанційний режим.

Повідомляємо, що в період посиленого карантину, державне підприємство «Компаніївське лісове господарство» працює з окремими обмеженнями.

Лісгосп перейшов на режим роботи за допомогою електронних засобів комунікації. Скасовано проведення особистого прийому громадян та масові заходи. Громадяни можуть звертатися до підприємства електронною поштою forest2013@ukr.net або за телефоном( 05240)20063

Адміністрація ДП «Компаніївський лісгосп» закликає громадян відповідально ставитися до свого здоров’я та здоров’я тих, хто поруч і просить , в період з 8 до 25 січня, звертатися до Компаніївського  лісгоспу та його виробничих підрозділів – Компаніївського, Кіровоградського та Новгородківського лісництв лише за нагальної потреби. Ми повинні усвідомити, що лише спільними зусиллями можемо зупинити пандемію.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 176 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: