Головна » 2020 » Грудень » 10 » Зустрічайте Новий рік з живою ялинкою від місцевого виробника!
09:20
Зустрічайте Новий рік з живою ялинкою від місцевого виробника!

Новий рік — це одне з тих свят, яке з нетерпінням і надією на казку, на нові враження та здобутки чекають як дорослі, так і діти.  Цьогорічні різдвяні та новорічні світа в усьому світі затьмарені небезпекою, яку несе пандемія коронавіруса. Ми мусимо жити в умовах карантинних обмежень, дотримуватись соціальної дистанції. Святкування Нового року та Різдва у зв’язку з пандемією коронавірусу відбудуться без масштабних святкувань.

Проте, зберігаючи найкращі традиції Нового року і Різдва, люди не відмовляться від встановлення святкових живих ялинок у домівках.
Бо, що може більше радувати у це свято, ніж лісова гостя, прикрашена яскравими вогниками гірлянд та неймовірний запах її хвої в теплому помешканні?

         Крім того, присутність у домі новорічного дерева – це користь для здоров’я. Адже хвойні породи виділяють фітонциди, які потрапляючи разом із повітрям в легені людини, можуть знешкодити бактерії, грибки і навіть віруси, які зачаїлися в організмі і очікують сприятливого часу для розвитку інфекцій, перш за все, дихальних шляхів . 

То ж, шановні краяни! Лісівники пропонують Вам зустріти Новий рік з живою ялинкою від місцевого виробника – державного підприємства «Компаніївське лісове господарство». Компаніївський лісгосп  реалізовує новорічні дерева сосни кримської, вирощені на спеціальних плантаціях Компаніївського, Кіровоградського та Новгородківського лісництв. Вартість новорічних сосен від 90 грн., в залежності від висоти дерева.

Купуючи хвойні лісові деревця у місцевого виробника, громадяни тим самим поповнюють бюджет підприємства, яке вчасно сплачує всі податки до місцевого бюджету. То ж, ваші кошти, шановні земляки, таким чином, слугуватимуть розвитку вашої громади!

Завітайте до лісництв Компаніївського лісгоспу та оберіть за своїм смаком новорічну лісову красуню – «кримську» сосенку.!

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 184 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: