Головна » 2019 » Грудень » 27 » Магія новорічного свята від Компаніївськиї лісівників.
09:47
Магія новорічного свята від Компаніївськиї лісівників.

Вже традиційно, головна передноворічна ярмаркова локація в обласному центрі для лісівників Кіровоградщини — це прибудинкова територія офісу обласного управління лісового та мисливського господарства по вулиці Тараса Карпи, 76. Всі хто завітав сюди на ялинковий ярмарок 26 грудня відчули магію новорічного свята від Компаніївських лісівників.

У мешканців Кропивницького неабияким попитом користувалися соснові лісові красуні, яких виростили і у достатній кількості привезли на ярмарок працівники Кіровоградського, Компаніївського і Новгородківського лісництв. Новорічні деревця сосни кримської приваблювали покупців – і дорослих, і дітей своєю пишністю і неповторним хвойним ароматом.

Особливою родзинкою ярмарку був парад казкових персонажів, серед яких наймогутнішим виглядав лісовий мешканець олень із санчатами. Захоплювались відвідувачі ярмарку і креативними ялинками і новорічними екібанами, які працівникі лісгоспу виготовили власноруч.

Крім пахучої новорічної сосни, господарі пропонували покупцям різноманітні лісові дари. Господині-лісівнички частували гостей ярмарку традиційними закусками та смаколиками. Щаслива дітвора шепотіла на вушко «Лісовому» Миколаю про свої бажання, розповідала йому вірші, за що отримувала заслужені солодкі нагороди.

 

У цей день на ярмарку працівники ДП «Компаніївський лісгосп» реалізували майже пів тисячі штук новорічних сосен. Середня реалізаційна ціна склала 135грн.

Ажіотажний попит на новорічні сосни покупці пояснювали тим, що новорічні деревця, вирощені місцевим лісогосподарським підприємством, якісні, екологічно чисті, бо вирощені у місцевих лісах, можна легко дістати повну інформацію про місце їх походження, і мабуть, найголовніше – доступні за ціною.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 264 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: