Головна » 2019 » Грудень » 20

19 грудня, у Кропивницькому, поруч із адмінбудівлею обласного управління лісового та мисливського господарства, розпочався обласний новорічний лісовий ярмарок. Відкривав захід колектив Оникіївського лісового господарства.

На відкритті побували родини, у яких зростають дітки з особливими потребами. Щоб трохи порадувати діток, лісівники з усієї області підготували для них подарунки — святково прикрашені новорічні дерева та солодощі.

Маленьких кропивничан та їх батьків, а також усіх відвідувачів ярмарку в ... Читати далі »

Переглядів: 286 | Додав: Юлия | Дата: 20.12.2019 | Коментарі (0)

Кожного року тисячі родин заносять її з холоду й одразу вся кімната наповнюється ароматом лісу. У захваті всі: від дітлахів до котів, які планують щорічну акцію повалення ялинки. Саме з цим запахом для багатьох приходить відчуття свята. Як раніше, в дитинстві, коли мало хто знав про штучні ялинки, а про екологію не говорили взагалі.

Тепер більшість з нас стоять перед вибором – штучна чи жива.

У голові безліч питань: наскільки екологічна штучна ялинка, чи справді жива – це злочин, і чи варте взагалі свято зрубленого дерева?
Зазвичай, ялинки продають лісові господарства. Це приблизно як: одні фермери вирощують картоплю, а інші – ялинки. Тобто нині у вас є можливість купити ялинку, яка була вирощена спеціально, з метою подарувати вам відчуття свята.
Якщо ви купували ялинку, яку продавали незаконно, то ви підтримували браконьєрство і вирубку лісів. Якщо ви купували ялинку, яка легально потрапила до магазину, то ви підтримували українську еко ... Читати далі »

Переглядів: 344 | Додав: Юлия | Дата: 20.12.2019 | Коментарі (0)