Головна » 2019 » Грудень » 13

https://itechua.com/wp-content/uploads/2019/12/dendra-796776-696x464.jpg

 

Британська компанія Dendra планує до 2060 року висадити 500 млрд дерев, використовуючи штучний інтелект і дрони.

За словами представників Dendra, дрони можуть висаджувати 120 насінин щохвилини. Один БПЛА зможе садити по два дерева в секунду.

У вже Dendra підрахували, що необхідно 400 команд, які будуть складатися з двох операторів дронів. На кож ... Читати далі »

Переглядів: 265 | Додав: Юлия | Дата: 13.12.2019 | Коментарі (0)

Світовий банк у співпраці з Державним агентством лісових ресурсів України провів 2 круглих столи: у Києві і у Львові, де йшлося про проблеми лісового господарства України і виділені 3 основні проблеми, які потребують додаткового обговорення.

Що потрібно, щоб посилити опірність лісів шкідникам і зміні клімату та покращити загальну якість та кількість лісового покриву?

Як земельна реформа та реформа децентралізації можуть вплинути на лісовий сектор? Як зробити цей перехід взаємовигідним для громад та лісів?

Як знайти правильний баланс соціальних, економічних та екологічних потреб у моделі управління лісами?

Розміщаємо презентацію Світового банку на нашому сайті і запрошуємо колег до обговорення зазначених проблем. Як ви бачите шляхи вирішення цих проблем? Свої міркування присилайте на адресу Товариства лісівників України vr-tiu@ukr.net з позначкою *пропозиції, які ми передамо їх в групу Світового банку .

Звіт щодо стану лісового сектору України ... Читати далі »

Переглядів: 252 | Додав: Юлия | Дата: 13.12.2019 | Коментарі (0)