Головна » 2019 » Грудень » 19

Виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування. Засідання відбулося на базі відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Боярська лісова дослідна станція», 13 грудня 2019 року. Сюжет парламентського телеканалу "Рада" за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=tQA1rRxpr8s&fbclid=IwAR17S-Cp1K5o2RRrvxYRWc_r38PFh7apjle36hqcFXJ6jHOUjF6Lj63R_m4

Переглядів: 516 | Додав: Юлия | Дата: 19.12.2019 | Коментарі (0)

Свято Миколая з радістю чекають і діти, і дорослі. Адже це свято несе в наші домівки світлі почуття Добра, Любові, Милосердя. Це свято – очікування радості і подарунків, очікування чуда. Всі діти вірять, що у цей день вони не залишаться без дарунків.

Уже традиційно з нагоди Дня Святого Миколая з дружнім візитом з лісовими красунями та солодкими подарунками до вихованців шкільного лісництва «Зелена Планета», що діє при КЗ «Компаніївська НВО» завітали лісівники Компаніївського лісового господарства.

Подарунки від «лісового» Миколая створили справжнє свято дітям. Вони з задоволенням фотографувались із новорічними деревцями, розповідали про себе та обіцяли бути завжди чемними, щоб Миколай ніколи їх н ... Читати далі »

Переглядів: 278 | Додав: Юлия | Дата: 19.12.2019 | Коментарі (0)

ЮРІЙ МАРЧУК: «Жодне лісогосподарське підприємство не очікувало такого новорічного "подарунку" від нашого уряду.
Судячи з усього, фінансова ситуація в державі на такому рівні, що без ПОВНОГО оподаткування всіх державних підприємств держава звести фінансовий баланс не може. Тому те, за що ми воювали (щоб не було 90% оподаткування чистого прибутку (доходу) державних підприємств), пішло шкереберть.
Знову 90% дивідендів, знову оподаткування державних підприємств, але на цей раз не з дня прийняття постанови, а ще й з перерахунком. Дуже хотілося б, щоб цей перерахунок був лише за четвертий квартал, бо ЗА ТРИ ПОПЕРЕДНІ КВАРТАЛИ наші підприємства все сплатили відповідно до податкового законодавства.
Якщо буде перерахунок з першого кварталу, це буде порушення діючих на той час нормативних актів, бо податкові зобов’язання по цим нормативним актам. як відомо, були виконані, а закон зворотньої дії не має.
Тому звертаємося до головних бухгалтерів, до ... Читати далі »

Переглядів: 257 | Додав: Юлия | Дата: 19.12.2019 | Коментарі (0)

Шановні земляки, дорогі діти!
Щиро вітаю Вас зі світлим і радісним святом –
днем Святого Миколая Чудотворця!

Миколай Чудотворець – захисник, наставник і покровитель дітей.

Він дарує усім віру в чудесне здійснення бажань, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає на добро. Тож, подаруймо своє тепло і увагу нашим дітям і особливо тим, кого обділила доля, адже кожний сьогодні чекає на свято.

Сердечно бажаю всім здоров’я і благополуччя, достатку, щасливої долі і Божої Благодаті та сімейного добробуту. Хай Святий Миколай оберігає вас з дитинства і протягом усього життя, дарує щастя, радість і віру в чудеса.

 

З повагою, Олександр Слюсаренко, директор ДП «Компаніївський лісгосп& ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: Юлия | Дата: 19.12.2019 | Коментарі (0)