Головна » 2020 » Лютий » 12 » Многая літа охоронцю зеленого оберегу міста Кропивницького !
16:53
Многая літа охоронцю зеленого оберегу міста Кропивницького !

   

    Ількевич Василь Петрович понад 23 роки працює в Кіровоградському лісництві, спочатку лісником, а потім майстром лісу в обході № 5. Всі ці роки він сумлінно виконує обов’язки працівника державної лісової охорони в урочищі «Злодійська балка» - зеленій зоні обласного центру Кіровоградщини. Щоденними трудовими буднями він забезпечує надійне патрулювання лісів на площі понад 400 гектарів. Приміські ліси потребують особливої уваги і турботи по їх охороні. Майстер лісу Ількевич веде широку роз’яснювальну роботу щодо бережливого ставлення до лісових багатств серед населення регіону, пропагує правила пожежної безпеки в лісах, вживає дієвих заходів по недопущенню засмічення території лісового фонду.

За відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків Василь Ількевич має професійні відзнаки від Компаніївського лісгоспу та обласного управління лісового та мисливського господарства. А найбільше тішить його душу головна нагорода – це повага від колег, вдячність та пошана від людей, які насолоджуються відпочинком у приміських лісах про які він дбає щоденно.

Має Василь Петрович своє хобі – мисливство. Тож про фауну лісових угідь дбає не менше, ніж про флору. Вдома його завжди чекає дружня сім’я. Разом з дружиною Оленою, колега виростив двох доньок і сина. Радість у їх родинне життя уже приносять 6 внуків.

11 лютого Василь Ількевич відзначив свій 60-річний ювілей.

Трудовий колектив ДП «Компаніївський лісгосп» щиро вітає свого колегу із ювілейним Днем народження. Бажаємо ювіляру міцного здоровя на многая літа! Нехай кожен день множиться добрими справами на благо рідної України, лісового господарства Кіровоградщини. Нехай гостинна домівка іменинника буде по вінця повна любов’ю, щастям, здоров’ям, достатком, миром та злагодою!

Ірина Артемєва,

голова профкому лісгоспу

 

 

Переглядів: 2603 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: