Головна » 2020 » Лютий » 12

   

    Ількевич Василь Петрович понад 23 роки працює в Кіровоградському лісництві, спочатку лісником, а потім майстром лісу в обході № 5. Всі ці роки він сумлінно виконує обов’язки працівника державної лісової охорони в урочищі «Злодійська балка» - зеленій зоні обласного центру Кіровоградщини. Щоденними трудовими буднями він забезпечує надійне патрулювання лісів на площі понад 400 гектарів. Приміські ліси потребують особливої уваги і турботи по їх охороні. Майстер лісу Ількевич веде широку роз’яснювальну роботу щодо бережливого ставлення до лісових багатств серед населення регіону, пропагує правила пожежної безпеки в лісах, вживає дієвих заходів по недопущенню засмічення території лісового фонду.

За в ... Читати далі »

Переглядів: 2603 | Додав: Юлия | Дата: 12.02.2020 | Коментарі (0)

Державне агентство лісових ресурсів України розробило і направило до обласних управлінь лісового та мисливського господарства орієнтовний графік проведення електронних аукціонів з продажу необробленої деревини заготівлі ІІ кварталу 2020 року на електронному майданчику державного підприємства «Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр» Держлісагентства.

ЗАВАНТАЖИТИ ГРАФІК

Зазначимо, що орієнтовний графік покликаний розвести в часі проведення аукціонів та забезпечити більш зручні умови споживачам для участі в е-аукціонах.

Нагадаємо, з 1 лютого 2020 року постановою Уряду передбачено проведення експериментального проекту реаліза ... Читати далі »

Переглядів: 252 | Додав: Юлия | Дата: 12.02.2020 | Коментарі (0)