Головна » 2020 » Лютий » 13

З 1 лютого в Україні необроблена деревина реалізується через електронні аукціони.

Експериментальний проект передбачає можливість всім лісокористувачам на власний вибір визначати електронні майданчики для реалізації деревини.

Частина деревини має виставлятися на електронній торговій системі Prozorro.Продажі (не менше ніж 25 відсотків щомісячних запланованих обсягів заготівлі необробленої деревини лотами, сформованими із деревини одного сортименту, в обсязі не менше ніж 150 куб. метрів або за стартовою ціною лота не менше ніж 200 тис. гривень).

Весь інший об’єм деревини лісокористувачі можуть виставляти на будь-яких інших е-майданчиках.

Зокрема, зрозумілу і чітку модель реалізації деревини на електронному аукціоні надає елект ... Читати далі »

Переглядів: 261 | Додав: Юлия | Дата: 13.02.2020 | Коментарі (0)

Головний лісничий ДП «Компаніївський лісгосп» Олександр Слюсаренко провів технічну нараду з керівниками підвідомчих підрозділів – лісничими Компаніївського, Кіровоградського та Новгородківського лісництв, на якій проаналізували звіт роботи лісової охорони за 2019 рік та обговорили заходи по виконанню планових завдань підприємства на 2020 рік.

Зокрема, лісничі інформували керівництво лісгоспу про стан підготовки лісництв до проведення весняних лісопосадкових робіт, висвітливши питання про хід проведення ремонтних робіт технічних засобів, затвердження проектів лісових культур, проаналізували баланс садивного матеріалу.

У цьому році Компаніївським лісгоспом заплановано створити 25,1 га захисних лісових насаджень на прийнят ... Читати далі »

Переглядів: 266 | Додав: Юлия | Дата: 13.02.2020 | Коментарі (0)