Головна » 2020 » Лютий » 28 » Нагороди за призові місця – великий стимул до нових перемог!
11:09
Нагороди за призові місця – великий стимул до нових перемог!

27 лютого 2020 року юні дослідниці КЗ «Компаніївське НВО» – вихованки гуртка «Юні лісівники» ОЦЕНТУМ Софія Годованюк, Уляна Балабушка та Ірина Ткаченко взяли участь в престижному обласному конкурсі дослідницько-експериментальних робіт "Вчимося досліджувати та охороняти природу".

Гідно представили роботи у номінації «Лісознавство» на тему «Галоутворення на в’язових деревостанах Компаніївського лісу» Балабушка Уляна

та у номінації «Охорона здоров'я» на тему «Створення алгоритму дій щодо попередження отруєння грибами» Ткаченко Ірина.

У номінації «Юний дослідник» презентувала свою роботу «Гуманне ставлення до тварин, як умова сталого розвитку суспільства» Годованюк Софія, яка виборола І місце!!!

Протягом минулого року юні лісівники-науковці під керівництвом Світлани Владиславівни Полтавець старанно працювали над обраними темами наукових робіт, досліджували та експериментували. Нагороди за призові місця Всеукраїнського рівня за минулий рік, які в цей день отримали усі троє вихованок шкільного лісництва, подарували дівчаткам великий стимул до нових перемог у конкурсах по лісознавству.

Колектив лісівників ДП «Компаніївський лісгосп» щиро радіє за успіхи підростаючої лісівничої зміни і вітає школярок, залюблених в природу рідного краю, із високою оцінкою їх лісівничих знань.

Окрема подяка від лісівників Компаніївщини керівнику шкільного лісництва «Зелена Планета» Світлані Владиславівні Полтавець, яка допомагає школярам пізнавати світ лісу, навчає їх любити ліс і дбати про нього.

Наталія Балабушка,

менеджер із збуту ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 289 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: