Головна » 2020 » Лютий » 3 » Питання протидії незаконним рубкам та нелегальному обігу деревини обговорили під час наради в Компаніївській райдержадміністрації
16:46
Питання протидії незаконним рубкам та нелегальному обігу деревини обговорили під час наради в Компаніївській райдержадміністрації

3 лютого 2020 року в Компаніївській районній державній адміністрації під керівництвом голови РДА Мороза О.О. відбулась нарада з працівниками лісової охорони Компаніївського лісового господарства під час якої було обговорено низку питань, пов’язаних з розв’язанням проблем незаконних рубок лісу та нелегального обігу деревини. Спільно з лісівниками в нараді брали участь Начальник Компаніївського РС УДСНС України у Кіровоградській обл. підполковник служби цивільного захисту Гайдуков Я.В., начальник СП ПП Компаніївського ВП ДВП ГУНП в Кіровоградській обл. майор поліції Касап О.В.

Головний лісничий ДП «Компаніївський лісгосп» Слюсаренко О.М. у своєму виступі інформував про заходи, які вживає державна лісова охорона району з метою протидії незаконним рубкам лісу. Представники правоохоронних органів Компаніївського району підтвердили готовність їх участі у проведенні спільних рейдів та вжиття спільних заходів з протидії незаконним рубкам та нелегального обігу деревини та оприлюднення результатів спільної роботи з лісовою охороною в ЗМІ та на веб-сайтах державних органів.

Учасники заходу обговорили стан введення в дію Комплексного плану спільних заходів щодо забезпечення охорони лісових насаджень та полезахисних смуг на території Компаніївського району від незаконних порубок та пошкодження шляхом підпалу, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 18.12.2019 за № 1226-р. Зокрема, узгодили спільний план оперативних рейдових перевірок із запобігання та боротьби з незаконними рубками на 1 квартал 2020 року.

Підсумовуючи обговорювану тему охорони лісів від самовільних рубок, голова РДА Мороз О.О. наголосив на важливості в цій роботі оперативної і тісної співпраці лісової охорони з правоохоронними органами району та висловив сподівання на результативну роботу всіх державних служб Компаніївського району в справі збереження лісів степового регіону Кіровоградщини.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 330 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: