Головна » 2019 » Грудень » 19 » Подарунки від «лісового» Миколая створили свято дітям
10:17
Подарунки від «лісового» Миколая створили свято дітям

Свято Миколая з радістю чекають і діти, і дорослі. Адже це свято несе в наші домівки світлі почуття Добра, Любові, Милосердя. Це свято – очікування радості і подарунків, очікування чуда. Всі діти вірять, що у цей день вони не залишаться без дарунків.

Уже традиційно з нагоди Дня Святого Миколая з дружнім візитом з лісовими красунями та солодкими подарунками до вихованців шкільного лісництва «Зелена Планета», що діє при КЗ «Компаніївська НВО» завітали лісівники Компаніївського лісового господарства.

Подарунки від «лісового» Миколая створили справжнє свято дітям. Вони з задоволенням фотографувались із новорічними деревцями, розповідали про себе та обіцяли бути завжди чемними, щоб Миколай ніколи їх не минав.

Інженер лісового господарства підприємства Ольга Артеменко від імені колективу лісгоспу привітала учнів та їх вчителів з великим християнським святом – Днем Святого Миколая, побажала їм добра, здоровя, успіхів в навчанні та житті, а юним лісівникам в Новому році –гарних результатів в будь- яких справах на користь лісів рідного краю і нових перемог в учнівських лісівничих змаганнях на всіх рівнях!

Щирі дитячі посмішки, щасливі оченята дітлахів та їх теплі слова вдячності за подарунки і опіку протягом року приносять радість і задоволення працівникам лісу за визнання їх добрих справ.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 278 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: