Головна » 2019 » Грудень » 19 » «Подарунок» під ялинку від Уряду. Було 50, стало 90% оподаткування чистого прибутку державних підприємств. Спеціально роблять банкрутами ДП
10:05
«Подарунок» під ялинку від Уряду. Було 50, стало 90% оподаткування чистого прибутку державних підприємств. Спеціально роблять банкрутами ДП

ЮРІЙ МАРЧУК: «Жодне лісогосподарське підприємство не очікувало такого новорічного "подарунку" від нашого уряду.
Судячи з усього, фінансова ситуація в державі на такому рівні, що без ПОВНОГО оподаткування всіх державних підприємств держава звести фінансовий баланс не може. Тому те, за що ми воювали (щоб не було 90% оподаткування чистого прибутку (доходу) державних підприємств), пішло шкереберть.
Знову 90% дивідендів, знову оподаткування державних підприємств, але на цей раз не з дня прийняття постанови, а ще й з перерахунком. Дуже хотілося б, щоб цей перерахунок був лише за четвертий квартал, бо ЗА ТРИ ПОПЕРЕДНІ КВАРТАЛИ наші підприємства все сплатили відповідно до податкового законодавства.
Якщо буде перерахунок з першого кварталу, це буде порушення діючих на той час нормативних актів, бо податкові зобов’язання по цим нормативним актам. як відомо, були виконані, а закон зворотньої дії не має.
Тому звертаємося до головних бухгалтерів, до керівників лісогосподарських підприємств: проведіть додаткові консультації з податковими службами, бо сьогодні стан і доля лісогосподарських підприємств під великим питанням. Якщо перерахунок буде здійснено з 1 січня 2019 року, то можна говорити про повне банкрутство всіх лісогосподарських підприємств.
Читайте уважно, працюйте з податковою, думайте, бо це один з найболючіших ударів по наших лісгоспах у передноворічні свята.

Джерело:

https://tlu.kiev.ua/pro-nas/novini-zakhodi.html

Переглядів: 258 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: