Головна » 2019 » Грудень » 6 » Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день волонтера
10:34
Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день волонтера

Генеральна Асамблея ООН в 1985-му році на 40-й сесії у спеціальній резолюції запропонувала урядам відзначати 5 грудня як «Міжнародний день волонтерів в ім'я економічного і соціального розвитку», закликавши їх здійснювати заходи для спонукання людей у всіх сферах діяльності пропонувати свої послуги як волонтерів.

Працівники лісової галузі України також можуть вважатися волонтерами, адже з початку воєнних дій на Сході України лісівники постійно допомагають нашим військовим та підтримують їх. Окрім того, тисячі лісівників брали участь і зараз продовжують захищати територіальну цілісність України.

Нещодавно, на гарячу лінію Кабінету Міністрів України звернулася військовий волонтер з Донеччини, яка має позивний Марина Квітка, з проханням привітати працівників лісового господарства.

Зокрема, вона висловила вдячність працівникам Донецького, Житомирського, Полтавського, Івано-Франківського, Чернівецького та Львівського обласних управлінь лісового та мисливського господарства за допомогу українським військовим.

У свою чергу, Державне агентство лісових ресурсів України вдячне небайдужим громадян та волонтерам, які співпрацюють з обласними управліннями задля надання волонтерських послуг українській армії.

Волонтер – це той, хто добровільно, за покликом серця, віддає свою енергію, час, ресурси і, чесно кажучи, частину свого життя заради допомоги іншим.

Вітаємо з Міжнародним днем волонтера!

Джерело:

http://dklg.kmu.gov.ua/forest/control/uk/publish/article;jsessionid=EEB456421F97F107C5E1F02065DFDEEF.app1?art_id=205694&cat_id=32888

Переглядів: 250 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: