Головна » 2020 » Лютий » 13 » Стартуємо весні назустріч
20:54
Стартуємо весні назустріч

Головний лісничий ДП «Компаніївський лісгосп» Олександр Слюсаренко провів технічну нараду з керівниками підвідомчих підрозділів – лісничими Компаніївського, Кіровоградського та Новгородківського лісництв, на якій проаналізували звіт роботи лісової охорони за 2019 рік та обговорили заходи по виконанню планових завдань підприємства на 2020 рік.

Зокрема, лісничі інформували керівництво лісгоспу про стан підготовки лісництв до проведення весняних лісопосадкових робіт, висвітливши питання про хід проведення ремонтних робіт технічних засобів, затвердження проектів лісових культур, проаналізували баланс садивного матеріалу.

У цьому році Компаніївським лісгоспом заплановано створити 25,1 га захисних лісових насаджень на прийнятих під заліснення землях. Стовідсотково заліснюватимуться зруби не тільки минулого року, але й цьогорічні. Площа лісовідновлення на зрубах складатиме в 2020 році 5,5 га.

Крім того, учасники наради обговорили питання старту підготовки до початку пожежонебезпечного періоду, визначивши першочергові заходи в цьому напрямку.

Заслухавши інформацію лісничих про виконання заходів з охорони лісів в січні 2020 року, головний лісничий лісгоспу звернув увагу лісничих на посиленні контролю за роботою майстрів лісу по охороні ввірених їм лісових масивах.

По всіх питаннях порядку денного наради прийняті відповідні рішення.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 266 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: