Головна » 2019 » Грудень » 31 » З Новим роком, лісові ветерани!
11:22
З Новим роком, лісові ветерани!

Напередодні Нового року вкрай важливо приділяти увагу і турботу ветеранам, які потребують її, мабуть, найбільше.

Працівники Компаніївського лісгоспу традиційно в передноворічні дні відвідали ветеранів лісового господарства, привітали їх з прийдешніми новорічними святами та вручили їм святкові солодощі і новорічні хвойні деревця.

Спілкуючись з ветеранами щоразу переконуємось, що такі відвідування та поздоровлення нашим пенсіонерам дуже важливі і потрібні тому, що дарують їм відчуття, що вони не самотні, що їх пам'ятають і поважають. В розмовах з ними ми відчуваємо радість їхніх спогадів про минулі трудові будні і небайдужість до нинішніх проблем лісової галузі. Вони потребують свята, гарного настрою, турботи й уваги і нам, сьогоднішнім працівникам лісу, дуже приємно, що ми можемо їм це подарувати.

Шановні ветерани-лісівники!

Щиро вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо Вам та Вашим родинам прожитии Новий 2020 рік в щасті, благополуччі та з душевною гордістю за те, що недаремно присвятили своє трудове життя служінню Лісу! Результати вашої праці втілені в зелену красу степової Кіровоградщини і слугують сьогодні людям! Пишайтесь лісовою красою рідного краю і вірте у світле майбутнє України!!!

Нехай у Новому році буде тепло у ваших оселях, панує радість у ваших родинах, здоров’я буде міцним, а душу і серце зігріває любов оточуючих!!

З повагою і вдячністю ваші колеги –

працівники ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 286 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: