Головна » 2019 » Листопад » 05

У Кіровоградському лісництві ДП «Компаніївський лісгосп» стартувала осіння лісопосадкова кампанія. На виконання завдань регіональної екологічної програми «Ліси Кіровоградщини» цієї осені Кіровоградським лісництвом в Кропивницькому районі за рахунок коштів обласного бюджету буде створено 9.5 га захисних лісових насаджень. Станом на 5 листопада 2019 року лісопосадкові роботи виконані на площі 29 га. Лісові культури створюємо посівом жолудів дуба звичайного та посадкою сіянців супутніх та чагарникових порід. Обраний нами метод сівби жолудів має ряд переваг при лісорозведенні. Ліс, створений сівбою, більш довговічний, ніж створений садінням. Це пояснюється насамперед відсутністю деформації кореневої системи та інших пошкоджень сіянців, які неминуче виникають при викопуванні, транспортуванні та садінні. При осінній сівбі не ... Читати далі »

Переглядів: 297 | Додав: Юлия | Дата: 05.11.2019 | Коментарі (0)

Четвертого листопада в ході засідання колегії обласного управління лісового та мисливського господарства під головуванням начальника управління Наталії Ревенко підбито підсумки господарсько-фінансової діяльності лісогосподарських підприємств Кіровоградської області за дев’ять місяців року.

За словами першого заступника начальника управління Олега Середюка, основні заплановані лісогосподарські заходи підприємства в зазначеному періоді виконано.

Лісові культури створено на площі 338,7 га, з них 122 га – нові ліси. Доповнення здійснено на площі 580,3 га, у тому числі нові ліси 227,7 га. Догляд за культурами проведено на площі ... Читати далі »

Переглядів: 258 | Додав: Юлия | Дата: 05.11.2019 | Коментарі (0)

На колегії обласного управління лісового та мисливського господарства, яка відбулась 4 листопада 2019 року, підбито підсумки трудового суперництва державних лісогосподарських підприємств Кіровоградщини.

У трудовому суперництві, за підсумками 9-ти місяців, перше місце зайняв ДП «Оникіївський лісгосп», друге – ДП « Чорноліський лісгосп», третє – ДП « Олександрівський лісгосп». Стимулюючий приз до перемоги у наступному періоді – символічну черепаху отримав колектив Світловодського лісгоспу. Компаніївські лісівники цей раз на 7 місці.

 

За матеріалами прес-служби Кіровоградського ОУЛМГ

 

Переглядів: 270 | Додав: Юлия | Дата: 05.11.2019 | Коментарі (0)