Головна » 2019 » Листопад » 13

З метою забезпечення подальшого здійснення структурних економічних реформ, запровадження додаткових механізмів для прискорення соціально-економічного розвитку України, підвищення добробуту населення, гармонійного розвитку регіонів, продовження впровадження європейських стандартів життя, зміцнення держави Президент України Володимир Зеленський підписав Указ «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави».

Зокрема, в Указі надається доручення Кабінету Міністрів України вжити заходів щодо створення системи контролю та відстежування обігу деревини на ринку (термін – до 31 березня 2020 року).

Також доручено розробити нормативно-правові акти, необхідні для початку проведення національної інвентаризації лісових ресурсів України (термін – до 31 грудня 2020 року).

Джерело:

... Читати далі »

Переглядів: 278 | Додав: Юлия | Дата: 13.11.2019 | Коментарі (0)

Наприкінці вересня 2019 року Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук поставив перед державними органами завдання об’єднаного функціонування державних кадастрів. За дорученням Державного агентства лісових ресурсів Українське державне проектне лісовпорядне виробниче об'єднання ВО «Укрдержліспроект» надало Державній службі з питань геодезії, картографії та кадастру наявну інформацію про державні лісогосподарські підприємства та установи природно-заповідного фонду, що належать до сфери управління Держлісагентства.

Державний земельний кадастр містить інформацію про зареєстровані земельні ділянки лісогосподарського та іншого призначення, на яких зростають ліси.

Отже, при перегляді шару «Ліси» на публічній кадастровій карті (https://map.land.gov.ua/kadastrova-karta) можна отримати інформацію про: код підприємства, у господарюванні якого знаходиться ділянка; номер лісництва; назву лісництва; назву ділянки (лісового урочища).

О ... Читати далі »

Переглядів: 282 | Додав: Юлия | Дата: 13.11.2019 | Коментарі (0)