Головна » 2019 » Листопад » 8 » Степові ліси Кіровоградщини терпеливо чекають батьківської опіки від держави…
15:01
Степові ліси Кіровоградщини терпеливо чекають батьківської опіки від держави…

                                                               

Лісокультурна кампанія-2019 у Компаніївських лісівників на етапі завершення. У звітному році лісгосп продовжував виконувати завдання регіональної екологічної програми «Ліси Кіровоградщини» по створенню захисних лісових насаджень, яких посаджено на площі 27 га. Лісовідновлення на площах минулорічних зрубів проведено на площі 1,7 га. Доповнення лісових культур, закладених у попередні роки, провели на площі 7,0 гектари. Догляд за культурами проведено на площі 315 га, у тому числі за новими захисними лісонасадженнями на пощі 256 га.

В останні теплі дні листопада осіння лісокультурна кампанія добігає кінця. Зокрема, завершено лісопосадкові роботи, проводиться підготовка ґрунту під нові ліси майбутнього року, у лісорозсадниках завершується висівання лісового насіння.

Так, в умовах відсутності фінансування з боку держави, вже четвертий рік поспіль, колектив Компаніївського лісгоспу намагається використовувати усі можливі джерела надходження коштів, щоб забезпечити розширене лісовідновлення та належний догляд і охорону лісів рідного краю.

Степові ліси Кіровоградщини мають належну професійну турботу від лісівників і терпеливо чекають батьківської опіки від держави…

Володимир Вовк,

головний лісничий ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 288 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: