Головна » 2019 » Листопад » 11 » Відзначили 100-річчя кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій
12:10
Відзначили 100-річчя кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій

Одна з найстаріших кафедр одного з найстаріших університетів України – відтворення лісів та лісових меліорацій – відзначила 7 листопадаі свій 100-річний ювілей.

З цієї нагоди на базі ННІ лісового і садово-аркового господарства розпочала свою роботу міжнародна науково-практична конференція «Відтворення лісів та лісова меліорація в Україні: витоки, сучасний стан, виклики сьогодення та перспективи в умовах антропоцену». В її межах відбулося урочисте засідання вченої ради ННІ, на якому і віншували наших ювілярів.

І першим це зробив ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Згадуючи поважний вік кафедри-ювіляра, він підкреслив: це ще й надзвичайно приємна подія в житті вишу. А відзначаючи здобутки колективу за останні роки, зазначив: кафедра вносить дух творчості, дух конкуренції. І вручив подяки НУБіП ряду працівників і співробітників.

Свою повагу висловили і почесний директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Валерій Самоплавський, який свого часу п’ятнадцять років очолював галузь, і директор ННІ Петро Лакида. Від Товариства лісівників України колег вітав його очільник і завідувач кафедри ботаніки, дендрології та селекції Юрій Марчук.

Джерело:

https://www.openforest.org.ua/125863/

Переглядів: 266 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: